Massages & oliën

Je bent op zoek naar natuurlijke manieren en middelen om tot rust en ontspanning te komen. Je neemt de eigen verantwoordelijkheid voor je gezondheid serieus en wilt dichtbij en met de natuur leven. Je weet dat je goed voor jezelf moet zorgen om overeind te blijven en zoekt naar wegen hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen. Massages en essentiële oliën kunnen je daarbij helpen.

Ieder lichaam heeft behoefte aan liefdevolle aanraking. Als volwassenen hebben we deze behoefte steeds vaker onderschat en hier niet aan voldaan. En niet alleen je huid, maar ook geur is een heel waardevol en vaak onderschat zintuig om tot rust en ontspanning te komen. Je reukorgaan staat immers direct in verbinding met het limbische systeem in je hersenen waar emoties en herinneringen samenkomen en verwerkt worden.

Daarom biedt Vanuit de stilte workshops, massages en informatie over massages en essentiële oliën.

Geuren en oliën om je lichaam in balans te brengen

Met een aromamassage zul je je weer goed in je vel voelen en de oliën zullen dagenlang in je lichaamscellen hun ontspannende en heilzame werk doen. Er zijn veel verschillende essentiële oliën die elk specifieke eigenschappen hebben en gericht zijn op specifieke lichamelijke en emotionele functies. Algemene, gemeenschappelijke eigenschappen zijn er ook; alle essentiële oliën zijn gericht op het versterken van je immuunsysteem en het in balans brengen van onevenwichtigheden, zowel lichamelijk als emotioneel en geestelijk.

De oliën worden voortdurend getest op zuiverheid en op therapeutische werking. Ze zijn veilig in gebruik, mits het met deskundige instructie en begeleiding plaatsvindt. Ontdek de mogelijkheden voor voorlichting en begeleiding in persoonlijke consults én in praktische workshops.

Aanbod Massages & Oliën

Aromamassage

Aromamassage is een massagetechniek waarbij lichte tot matige druk op het lichaam wordt uitgeoefend. Je krijgt acht verschillende essentiële oliën op je rug, oren en voeten aangebracht. De oliën dringen diep in je lichaamscellen door. Het geheel zorgt voor enorme ontspanning en versterking van je immuunsysteem. Je zult je herboren voelen.

Vanuit de stilte - Essentiële oliën voor de gezondheid - persoonlijk consult

Persoonlijk consult: Zelfzorg met essentiële oliën

Essentiële oliën kun je gebruiken voor een specifiek lichamelijk of psychisch probleem, maar ook in het algemeen om je immuunsysteem te versterken en om je emoties en je energieniveau in balans te brengen. In een persoonlijk consult legt Conny je uit wat de oliën voor jou kunnen betekenen en op welke manieren je ze kunt gebruiken.

Over Conny Rijlaarsdam

“De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de oorsprong, de werking en de toepassingen van essentiële oliën door workshops, verdiepingslessen en conferenties te bezoeken. Ik heb ontdekt dat het prachtige, natuurlijke middelen zijn voor de gezondheid: lichamelijk en emotioneel. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat ze een alternatief zijn voor synthetische medicijnen, of aanvullend hieraan kunnen werken. Mijn eigen ervaringen met de oliën zijn ook een bevestiging dat lichamelijke en psychische functies nauw met elkaar verbonden zijn. De oliën die ik gebruik zijn 100% puur, zonder toevoegingen en afkomstig van delen van planten, geteeld in hun natuurlijke habitat.

Het gebruik van de oliën past mij mijn streven naar een gezonde levensstijl. De oliën werken versterkend voor het immuunsysteem en zorgen voor verlaging van het stressniveau en vermindering van depressieve gevoelens. Voor veel verschillende lichamelijke én emotionele problemen kunnen de oliën een mooie vorm van zelfzorg zijn. Ik help je graag op weg hoe je met de oliën goed voor je zelf kunt zorgen.

Naast de cursussen over de oliën volgde ik in 2018 de massagetraining ‘Aromatouch Technique’ en verzorg ik sindsdien met plezier de armomamassages.”

Review

Oliën
"Ik ben zo blij dat ik de oliën heb leren kennen, vooral omdat ik graag gezond wil blijven. Heerlijk ook voor de ontspanning, ik maak er veel en graag gebruik van en mijn man en kinderen vragen er nu ook om."
Massage
"Ik voelde me geheel ontspannen na de massage, ook de dagen erna. Een vriendin zei dat ik weer goed uit mijn ogen keek. Wanneer kan ik weer komen?"
Previous
Next

Gedicht Conny

Raak ik jou
Of raak jij mij

Raak jij mij
Beter dan ik

Blijf jij daar
Blijf ik nu hier

Zie je wel
Je raakt me toch

Luister jij
Ik luister jou

Voel jou
Aan stem en gezicht

Raak ik jou
Jij raakt mij wel

Voel jou bij mij
In het licht

Raken wij
Ja smaken wij

Beide van zon
Warmte, licht

Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in wat leven vanuit de stilte met je kan doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per maand de nieuwsbrief met inspiratie, gedichtjes en natuurfoto’s die je uitnodigen om voor jezelf te zorgen.