Vanuit de stilte - Persoonlijk consult essentiele oliën voor de gezondheid -

Persoonlijk consult: zelfzorg met essentiële oliën

Er zijn verschillende vormen van toepassing en doeleinden bij het gebruik van de essentiële oliën. Je kunt ze gebruiken voor een specifiek lichamelijk of psychisch probleem, maar ook in het algemeen om je immuunsysteem te versterken en om je emoties en je energieniveau in balans te brengen.

Hoe werkt een persoonlijk consult?

In een persoonlijk consult leg ik je uit wat de oliën voor jou kunnen betekenen en op welke manieren je ze kunt gebruiken. Zo leer je hoe je goed voor jezelf (en evt. je naasten) kunt zorgen met de essentiële oliën.

De essentiële oliën passen naadloos in de huidige tijd en behoefte om op met natuurlijke middelen zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid.

Voorbeeld: de krachtige werking van lavendelolie

Elke essentiële olie (of blend, dit is een samenstelling van verschillende oliën) heeft een specifieke werking, zowel voor het lichaam als voor je emoties en geestelijk welzijn.

Bijvoorbeeld: lavendel kalmeert je huid bij allerhande huidproblemen, zoals verbranding, insectenbeet, rimpels, en bijvoorbeeld hooikoorts. Daarnaast wordt het met zeer goede resultaten gebruikt om geest en emoties tot rust brengen, ook als slaapmiddel. Lavendel is de olie van de communicatie; het helpt bij het uitdrukken van emoties en gedachten.

Zelf aan de slag na de juiste aandacht en begeleiding

Voor de therapeutische werking én de veiligheid is het van belang dat de essentiële oliën voortdurend getest en op hun werking onderzocht worden. De essentiële oliën waar Vanuit de stilte mee werkt, voldoen aan deze kwaliteitseisen. De oliën zijn 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden en dienen dan ook op een veilige manier toegepast te worden.

Bij langdurige, diepgaande problemen adviseer ik een reeks van oliën die ik (of een naaste) bij je op kan brengen. Hierbij lig je op de buik en worden 10 essentiële oliën aangebracht op je rug en voeten.

Het is belangrijk dat je, zeker in het begin, begeleiding krijgt om je deze vorm van zelfzorg aan te leren. Je kunt met de geboden kennis aan de slag en deel uit maken van een team enthousiaste gebruikers om ervaringen en kennis te delen.

Praktische informatie

Waar: Middenweg 53, Zegveld
Wanneer: Op afspraak op een doordeweekse dag
Duur: 60 minuten
Kosten: 50 euro (inclusief de oliën)

Extra

Het bedrijf waar ik mee samenwerk en de oliën inkoop wil, net als ik, in verbinding met mensen én natuur, de oliën laagdrempelig bekend maken en verkopen. We hebben de ambitie om levens te veranderen met deze prachtige middelen; 100 % puur, biologisch en met eerlijke handel, waarbij de mens centraal staat. Het zijn ware geschenken uit de natuur.

Als je interesse hebt, maak dan een afspraak met mij voor een persoonlijk consult.

Over Conny Rijlaarsdam - Vanuit de stilte (1)

 

Delen:

Gerelateerde blogs

Leven met je zintuigen

Natuur uit een flesje (?!)

Hoe en waarom essentiële oliën Niet eens zo vaak ik de vraag; wat zijn dat …

Lees meer
Behoefte aan onthaasting

Zeven redenen om de stilte op te zoeken

Alleen in de stilte Het is stil in het klooster. Naast een oude man met …

Lees meer
Behoefte aan onthaasting

Less stuff is more silence

Spullen weg doen De laatste jaren probeer ik bewust om te gaan met spullen. Vooral …

Lees meer