Vanuit de stilte - Persoonlijk consult essentiele oliën voor de gezondheid -

Persoonlijk consult: zelfzorg met essentiële oliën

Er zijn verschillende vormen van toepassing en doeleinden bij het gebruik van de essentiële oliën. Je kunt ze gebruiken voor een specifiek lichamelijk of psychisch probleem, maar ook in het algemeen om je immuunsysteem te versterken en om je emoties en je energieniveau in balans te brengen.

Hoe werkt een persoonlijk consult?

In een persoonlijk consult leg ik je uit wat de oliën voor jou kunnen betekenen en op welke manieren je ze kunt gebruiken. Zo leer je hoe je goed voor jezelf (en evt. je naasten) kunt zorgen met de essentiële oliën.

De essentiële oliën passen naadloos in de huidige tijd en behoefte om op meer natuurlijke wijze en met natuurlijke middelen zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid.

Voorbeeld: de krachtige werking van lavendelolie

Elke essentiële olie (of blend, dit is een samenstelling van verschillende oliën) heeft een specifieke werking, zowel voor het lichaam als voor je emoties en geestelijk welzijn.

Bijvoorbeeld: lavendel kalmeert je huid bij allerhande huidproblemen, zoals verbranding, insectenbeet, rimpels, en bijvoorbeeld hooikoorts. Daarnaast wordt het met zeer goede resultaten gebruikt om geest en emoties tot rust brengen, ook als slaapmiddel. Lavendel is ook de olie van de communicatie; het helpt bij het uitdrukken van emoties en gedachten.

Zelf aan de slag na de juiste aandacht en begeleiding

Voor de therapeutische werking én de veiligheid is het van belang dat de essentiële oliën voortdurend getest en op hun werking onderzocht worden. De essentiële oliën waar Vanuit de stilte mee werkt, voldoen aan deze kwaliteitseisen. De oliën zijn 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden en dienen dan ook op een veilige manier toegepast te worden.

Het is belangrijk dat je, zeker in het begin, begeleiding krijgt om je in deze vorm van zelfzorg aan te leren. Je kunt met de geboden kennis aan de slag en, als je wilt, deel gaan uit maken van een team enthousiaste gebruikers om ervaringen en kennis te delen.

Praktische informatie

Waar: Miep Gieslaan 11, Pijnacker
Wanneer: Op afspraak op een doordeweekse dag
Duur: 45 minuten
Kosten: De toegang is gratis bij aanschaf van één of meerdere oliën; je betaalt hiervoor de verkoopprijs. Daarnaast krijg je uitleg over hoe je met korting de oliën zelf kunt kopen.

Prijsindicatie: Lavendel 15 ml verkoopprijs: 31 euro (Mocht je besluiten de oliën niet aan te schaffen, dan kost dit consult 25 euro)

Extra

Het bedrijf waar ik mee samenwerk en de oliën inkoop wil, net als ik, in verbinding met mensen én natuur, de oliën laagdrempelig bekend maken en verkopen. We hebben de ambitie om levens te veranderen met deze prachtige middelen; 100 % puur, biologisch en met eerlijke handel, waarbij de mens centraal staat. Het zijn ware geschenken uit de natuur.

Als je interesse hebt, maak dan een afspraak met mij voor een persoonlijk consult.

Over Conny Rijlaarsdam - Vanuit de stilte (1)

 

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde blogs

Leven met je zintuigen

Wierook voor de geestelijke gezondheid

In mijn avontuur met de oliën kwam ik de wierook (Engels: frankincense) tegen.   Wierookolie in …

Lees meer
Zoeken naar verbinding

Om hulp vragen

In onze individualistische samenleving vragen we weinig hulp. We willen zo veel mogelijk zelf oplossen. …

Lees meer
Zoeken naar verbinding

Burnout, therapie en massages – Een interview met Anja

Anja komt nu tien maanden naar de praktijk. Gemiddeld nu één keer per maand. Ik …

Lees meer